La sabiduría tiene valor solamente si puede ayudar al hombre a vencer algún obstáculo. Paulo Cohelo

Testimonios de la Técnica Nadeau

Gracias a ti por enseñarnos a cuidarnos a través de esta técnica, que a mi personalmente me parece maravillosa. Movimientos simples y suaves que nos mantienen la columna y la musculatura que la rodea en forma... y lo mejor: no tengo que ir a un gimnasio y enjaularme... la puedo hacer en cualquier sitio... hasta en la playa, je je!! Aunque, de momento más de uno pensará cuando me vea que estoy intentando "jugar al julajop" con un aro virtual, ja ja!!


Gracias por finalizar esa primera etapa de aprendizaje con esa tarde tan linda en la playa! .... Ah! Y.... el abridor no era tan imprescindible, ya sabes, Pat estaba dispuesta a abrir la maravillosa botella hasta con los dientes! Ja ja! (Es verdad, merecía la pena!! ) No, esto es broma, lo que sí es cierto es que estariamos dispuestas a pedir que nos abrieran la botella hasta en el famoso Escribà! ja ja!! Lo imprescindible era la presencia de Alexandra, con esa sonrisa de oreja a oreja (finalmente).... Resumiendo.... tarde feliz, con alumnas felices por tener una maestra tan maravillosa!! Gracias!

Mila - Barcelona

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

la meva realitat actual és que estic donant prioritat al fet de recuperar el caminar , després de dos anys i mig d´anar amb crosses o una crossa..

Ultimament he millorat molt i ja vaig anant a més llocs sense crossa..

El Taller que he fet amb tu i ha contribuit força.

Vull dir-te que per mi ha estat important la teva atenció personalitzada al meu cas

Així pràcticament cada dia practico allò que em vas ensenyar de caminar el més lent possible i m´ha anat Super Bé !!!

així com tb practico i tinc present la manera d caminar que ens vas ensenyar.

Això és el que més m´ha ajudat de moment. Sembla mentida , tant temps fent rehabilitació , però ningú m´havia orientat en aquest sentit, ( quasi q només em posaven a la magnetoteràpia i poca cosa més )( i exercicis d´estirar les cames, de genolls..,però no orientació pel caminar..)

Resumint : Que per a mi ha estat molt i molt favorable la teva aportació, també la informació que m´has aportat a través de les fotocòpies dels complements, els exercicis específics que m´has anat indicant com el de la piloteta de tennis de l´última classe... en definitiva que m´has ajudat com a bona professional ,a part que jo acabi incorporant el Nadeau a la meva rutina diària algun dia..

De tota manera : crec que la tècnica Nadeau ens l´has explicada molt bé i ets una bona professora

Montse Mataró

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Todas las herramientas, técnicas, métodos ... que nos llevan a ser conscientes de les propiedades que tenemos son siempre las mejores inversiones, porque te devuelven todo lo que ya es tuyo.

La última técnica que me ha llegado y me he alegrado de aprender es la técnica NADEAU, és muy últil he comprobado que mejora mis emociones y mi SALUD.

Quiero agradecer a la profesora que ha impartido el curso su claridad, sensibilidad y sabiduría para transmitir un método que sin ella para mi no hubiera sido lo mismo. Se por experiencia que los profesores son los que hacen las enseñanzas atractivas y útiles o todo lo contrario.

Lo que he aprendido con este método, en este momento estoy lo suficientemente inspirada como para seguir practicándolo cada día, es que puedo ir sin prisa, que tengo un cuerpo muy agradecido y fácil de regenerar si le presto la atención que merece, es la casa donde estoy siempre .

I sigui com sigui , estic molt millor !!

Eli. Mataró

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per a mi aprendre la tècnica Nadeau ha estat molt gratificant. He anat a classes d'altres disciplines durant bastants anys, yoga, pilates i dansa del ventre i les he anat integrant en la meva vida. La veritat és que aprendre noves pràctiques sempre és interessant i et fan conèixer noves facetes teves, així ha estat amb el Nadeau. M'ho he passat molt bé aprenent la tècnica Nadeau, per una banda sembla senzill, però els exercicis s'han d'assimilar de mica en mica i un cop acaba el curs segueix el procés. A més, no em costa gens practicar el Nadeau cada dia, pel matí em senta molt bé i em dona molta energia.

La Mireia dona les classes amb molta dedicació, i ho complementa amb exercicis que van molt bé per a l'esquena.

Ho recomano a tothom que vulgui sentir-se amb més energia i conèixer més el seu cos.

Cristina. Barcelona
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
En las clases de la Técnica Nadeau aprendemos a tomar consciencia corporal y a mejorar nuestra postura, nuestra forma de andar, de movernos; aprendemos a observar y a observarnos, a fluir con el movimiento que nos proporciona nuestra musculatura. A través de ejercicios de somática, de estiramientos de las cadenas musculares y de la Técnica Nadeau conseguimos conocer mejor nuestro cuerpo y sus posibilidades olvidadas.
Quiero agradecer a todas las personas que han participado en los cursos porque yo también he aprendido mucho de todas ellas. Mil gracias a cada una de ellas.
Mireia Claret